TORNEIG MIXT FUTSAL

S’ha planificat la possibilitat de realitzar un Torneig Mixt de Futsal per joves, el qual no ha estat possible la seva implementació per motius de La Covid19, però el qual s’han elaborat gairebé totes les accions pel que fa en relació a inscripcions, material, demanda de l’espai, coordinació amb entitats i associacions, per tal de poder-lo tirar endavant quan la situació o permeti. 

PRIMER PAS

El 29 de gener ens vam reunir amb la Laia, a una sala del local Sociocultural proporcionada per l’Ajuntament. Ella tenia moltes ganes de realitzar un Torneig de Futbol, vam creure necessari ensenyar el procés administratiu per a la realització de projectes,  com per exemple la cerca en la pàgina web de l’Ajuntament i la descàrrega del document Instància, per poder sol·licitar els espais.

Un cop vam finalitzar el document administratiu per demanar el Camp de futbol Municipal, ens vam tornar a trobar el 24 de febrer al matí per anar a entregar la instància per poder dur a terme el Torneig, a l’Ajuntament.

MAIG

El 3 de maig es va realitzar una reunió virtual i l’endemà ens vam tornar a reunir per tal d’acordar alguns aspectes relacionats amb aquest projecte. Vam acordar de realitzar el torneig el 13 de setembre i elaborar tots els documents necessaris. Durant el més les videoconferencies eren molt seguides ja que les tasques necessitaven molta coordinació i comunicació.

Un cop elaborats tots els documents de la normativa, les inscripcions, les bases del torneig,etc. el 14 de maig es va presentar en una trobada virtual a la resta dels membres del Consellet. La coordinació va ser tot un èxit, ja que van sortir molts joves voluntaris.

JULIOL

Observant la difícil situació que ha comportat la Covid-19, el Consellet no estavem segurs de poder fer-ho o no, tot comunicant-se amb el Futbol Club Palau un vespre d’estiu. A mitjans del mes d’agost va decidir suspendre aquest Torneig.

SETEMBRE 2020 la publicació de cancel·lació del Torneig de Futsal per la pandèmia Covid-19, on el Consellet espera poder realitzar el torneig més endavant, quan la situació ho permeti. 

Al setembre de 2020 vam publicar la cancel·lació del Torneig de Futsal per la pandèmia Covid-19, i desitja-vem poder-lo realitzar quan la situació ens ho permetis.

LONA INCLUSIVA

Les idees no s’han aturat, però els aprenentatges tampoc, i després del taller “Campanyes No Sexistes”, el Consellet vam optar per iniciar una campanya de sensibilització per un esport inclusiu i no sexista, per tal de poder crear una lona que es pogués utilitzar en qualsevol activitat ludicoesportiva que es realitzés en el municipi. Per poder-ho fer possible, ens vam contactar amb aquelles associacions que es creia que els hi podia afectar, tot enviant-los-hi un correu on s’invitava a col·laborar amb la campanya, únicament aportant el seu logotip de l’associació. Les respostes de les associacions van ser molt positives, on la majoria d’elles van enviar el seu logotip per col·laborar-hi. 

ESPEREM PODER CELEBRAR AQUEST ANY EL PRIMER TORNEIG MIXT DE FUTSAL PER A JOVES!