PODCAST CONSELLET!

El PODCAST CONSELLET és un projecte que va ser impulsat per dos adolescents del grup, l’Alba i l’Arnau, entre finals d’octubre i principis de novembre del 2020. El podcast va ser una iniciativa que va ajudar a tirar endavant el compte de Youtube del Consellet, el qual va començar a augmentar en seguidors en poc temps.

En els programes del PODCAST CONSELLET s’hi tracte temes d’actualitat ben variats, entre els quals hi podem trobar el dia dels drets de la infància i l’adolescència, l’emissió d’any nou, el programa dedicat al dia de la dona o un podcast amb les novetats literàries.

Gràcies a la preparació dels programes, podem gaudir d’estones genials en grup, ja que abans de gravar-lo, fem recerca d’informació, redactem un guió i planifiquem les escenes conjuntament. I, posteriorment a la gravació, hi ha un procés d’edició del vídeo que, normalment, també el duem a terme en grup!


Quan? Els programes es publiquen mensualment

On? Podeu trobar-los a Youtube, a Spotify, a iVoox o en aquesta mateixa pàgina web!

Com puc col·laborar? Si vols col·laborar enviant-nos qualsevol aportació o alguna idea o temàtica que t’agradaria que tractessím, ho pots fer a través del correu següent:

· podcast@consellet.cat

ÚLTIM PROGRAMA PUBLICAT! ⇩


VISUALITZA’LS!

https://www.instagram.com/reel/CPlKkVBoD0f/?utm_medium=copy_link

CLICA ESCOLTA’NS A SPOTIFY!

AQUEST ÉS EL NOSTRE PRIMER PROGRAMA PODCAST CONSELLET, ESPEREM QUE US AGRADI

AQUEST ÉS EL NOSTRE SEGON PODCAST CONSELLET, ES TRACTA D’UNA EMISSIÓ ESPECIAL

ARRIBA EL TERCER PROGRAMA DE PODCAST CONSELLET! AQUEST COP ES TRACTA D’UN PROGRAMA LITERARI