Playmopalau

2020

El cap de setmana del 19 i 20 de setembre el presentava la 1ra Fira de Playmobils al Palau d’Anglesola, dinamitzada i coordinada per dos membres que actualment conformen el Consellet. 

El rol del Consellet en aquest projecte va ser el total suport alhora de fer difusió del projecte, com també proposar als creadors la utilització del grup per tal de col·laborar en la dinamització de l’esdeveniment. Per tal de poder-ho fer, cada membre del Consellet va aportar la seva disponibilitat i es van concretar franges horàries. L’experiència va ser brutal, la participació també, el Poliesportiu del Palau d’Anglesola feia goig de veure amb tants diorames i joguines. L’esdeveniment contemplava la possibilitat de participar en un concurs on les famílies podien participar tot construint el seu diorama. L’acte va ser tot un èxit. 

2021

Els dies 18 i 19 de setembre de 2021 arriba la segona edició de la PLAYMOPALAU, la Fira de Clicks del Pla d’Urgell al pavelló poliesportiu del Palau d’Anglesola.


Així doncs, com l’any anterior, es demana ajuda al Consellet en la difusió i en la col·laboració com a membre del STAFF de la fira. Concretament, els membres del Consellet ens vam encarregar de controlar la nova secció de la fira: la zona lúdica, la qual estava formada per un parell d’inflables per als més petits de casa.

L’any 2021 la fira va ser tot un èxit, ja que va rebre un total de 2.500 visitants que van visitar els 11 diorames d’arreu del país, comptava amb un nou photocall exclusiu, hi va haver una participació d’una vintena d’infants al concurs de petits diorames …