LA NOSTRA VEU AL PALAU

Primera Reunió

Dijous, 28 d’octubre, ens hem trobat per primer cop per constituir el Consellet d’aquest curs. Ho hem fet a la pista descoberta. Ens hem presentat, hem llegit els objectiu del curs escolar i hem quedat que a la pròxima reunió escriurem per classes una carta als Reis pensant en el Palau d’Anglesola.

La carta als reis

Avui ens hem reunit a l’Ajuntament. Alguns no hi havíem estat mai i per això hem començat coneixent la casa. Ens hem posat el nom en una targeta penjada del coll, com una reunió important! I reunits amb el Francesc, li hem llegit les cartes als reis que hem preparat per classes. Aquest és el resum del que hem parlat:

Benvolgudes Ses Majestats Reis d’Orient,

Som l’alumnat de l’escola Arnau Berenguer del Palau d’Anglesola i com que ja s’atansen aquests dies de Nadal, pensem que ens hem portat força bé durant tot l’any, i és per això, que volem seguir aprenent  i gaudint amb tot  el que us volem demanar.

Som conscients que tenim una llista força llarga i ens agradaria que us la llegiu bé per fer-nos més feliços en el temps d’esbarjo al pati i en temps de lleure per gaudir del nostre estimat poble.

A continuació us demanem que considereu les propostes que us fem arribar:

PER AL POBLE:

-Una roda giratòria o un pont penjant de fusta al parc infantil del poble.

-Una tirolina en algun dels parcs o places (com la plaça de la Generalitat) un sorral, una paret on poder escalar, xarxes per saltar i un gronxador de rodona.

-Més contenidors d’escombreries i més bancs per poder seure pel poble.

-Construir un laberint en un camp.

-Posar més llums de Nadal al poble.

-Posar un mirall a la sortida del pàrquing de l’escola de Sant Roc i pintar un pas de zebra al carrer Ricard Vinyes.

PER AL PATI DE L’ESCOLA I LES AULES

-Peces grans de construcció per al pati i/o classe.

-Gronxadors per al pati.

-Jocs de taula nous per a les aules.

-El llibre del record Guinness 2022.

-Taules de ping-pong.

-Crear diferents espais per fer esports al pati.

Sabem que són moltes coses les que us demanem i que estem segurs que fareu el que podreu per fer-nos realitat els nostres somnis, i en el fons us ho volem agrair de tot cor.

SIGNAT:

L’alumnat de l’escola Arnau Berenguer