COOPERACIÓ I TREBALL EN EQUIP

L’experiència ens diu que si unim tots els esforços podem acabar construint un Escape Room a cel obert per Festa Major. I és quan ens feliciten per la feina ben feta, que observem que hem fet un bon treball en equip, perquè hem cooperat les unes amb les altres.

Ens agrada treballar en equip perquè tenim un objectiu comú que és aportar idees, iniciatives, projectes, etc. que millorin el nostre poble, i que puguin ser gaudits per la resta de persones, en especial infants i joves. Cooperem les unes amb les altres, repartint-nos les tasques a fer donant el millor de nosaltres en aquelles coses que ens sentim a gust, proposant idees, escoltant-nos, compartint i seleccionant projectes, planificant activitats, creant comissions per poder realitzar els projectes i revisem el que fem un cop hem acabat per poder millorar.

Quan fem feina en equip ens responsabilitzem de petites parts, on la suma de totes fan que els projectes surtin bé o no, i, per tant, descobrim que hem de ser responsables quan tenim un compromís.

En conseqüència, com més entitats, persones, associacions, etc. cooperem les unes amb les altres, per tenir millor qualitat de vida, més probable aconseguirem allò que ens proposem.