Comissió Lila

Participem al 25 de Novembre, Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra les Dones

Durant tot el dijous 25, un dia que no hauria ni de ser necessàri celebrar, vam estar col·laborant en dos actes duts a terme per la Comissió Lila.

Durant tot el dia, es podia veure a la Plaça de la Generalitat cadires amb noms i unes joguines pintades de color blanc. De ben matí vam anar a col·locar aquesta escena, volent representar aquelles done víctimes de violència de gènere i els infants de violència vicària.

També, el dia anterior, vam pintar alguna joguina de color blanc juntament amb el Servei d’Intervenció Socioeducativa Itinerant. A les 19.00h vam participar en la lectura del manifest, una de les nostres components a través de vidotrucada, i vam fer un minut de silenci per a les víctimes.

Mural d’homenatge a les dones treballadores

El diumenge 18 d’abril del 2021 vam organitzar, juntament amb la Comissió Lila, un mural en homenatge a les dones treballadores. Vam comptar amb el super cop de mà de l’artista Peon Prismata.

Arribades al mes de març, es va creure convenient aportar quelcom al municipi, que fos visual i permetés mostrar a les persones que s’aproximava un dia internacionalment reconegut per a les dones, el 8M. Així doncs, es va decidir, després d’haver ser acceptat per l’Ajuntament, pintar unes frases de sensibilització entorn la desigualtat de les Dones oberta a tothom. En aquesta activitat, hi va participar poques persones, ja sigui per la poca difusió que en aquell moment es feia del Consellet. Tot i així, hi van participar persones de tot tipus d’edat (nen de 8 anys, mare de +40, 2 joves de col·lectiu gitano). Tot i la poca participació, es creu que la varietat cultural i d’edat que hi havia va ser ben enriquidora.

Campanya per un Palau lliure de sexismes

Inaguració Festa Major Agost 2020

SAI LGTBI PLA D’URGELL