AMICS I AMIGUES

Us presentem amb molt d’amor als nostres amics i amigues. Gràcies als nostres amics i amigues, que són totes aquelles persones que formen part d’alguna organització, entitat i/o associació del Palau d’Anglesola o de fora, fem possible els nostres somnis. 

El treball conjunt amb cada una de les nostres amistats fa que cada dia puguem conèixer noves persones, noves experiències i ens enriquim més en les accions que realitzem.

Aquest apartat és per vosaltres, per confiar amb nosaltres i voler construir un món millor conjuntament. 

Qui són els amics i les amigues del Consellet? Conegueu les nostres col·laboracions:

AMPA ARNAU BERENGUER

2020: Activitat “Anar a buscar el Tió”. Hem fet de follets màgics i màgiques durant la Gincama.

2021

20N Dia Mundial dels Drets dels Infants i l’Adolescència. Participació a l’acte de l’escola i repartim la segon a xapa creada pel consellet, a totes les entitats educatives del poble.

Activitat “Anar a buscar el Tió”. Hem col·laborat en la preparació de les rutes de les gimcanes i en el desenvolupament de l’activitat.

Avenç

Transversal. Redacció sobre el Consellet.

Banc de sang

CAU

2021: Castanyada. Venda de castanyes conjunta amb A.E I G Lo Merlet.

CEIP ARNAU BERENGUER

Correllengua

2021: Col·laboració 12é Correllengua. Participem en la confecció de la pintada d’un mural sobre els drets de la infància i l’adolescència i participem al ball de capgrossos durant la cercavila.

Comissió Lila

2020: Pintada del mural. Es participa en la pintada d’un mural en l’homenatge de les dones treballadores. És un mural que ocupa 120 metres quadrats d’una paret del poble, confeccionat per l’artista Peon.

2021: Pintada de joguines i lectura del manifest. Es crea un escenari de cadires i joguines i nosaltres ens encarreguem de pintar algunes joguines de color blanc, per a representar les víctimes vicàries. També, llegim parts del manifest.

FET A Jova

2020: Voluntariat

2021: Voluntariat. Es creen seients i taules amb palots per a fer una zona “Chill Out” a la Biblioteca; hem construït nius per a mulíssecs; repintat les diferents pintades del poble; hem fet batudes de borssa setmanals; barnisat bancs; fet un grafiti; entre d’altres.

Festa Major del Palau d’Anglesola

Jornades territoris Educació 360

2021 / 2022: Participació com a grup adolescent. Participem en les reunions de la Comissió d’Educació 360, per tal d’exposar les nostres idees i aportar el nostre granet de sorra a un projecte inclusiu com aquest.

Joventut Consell Comarcal

Campanya Palau Lliure de Sexisme.

La Marató

Estrella de Nadal i recollida de joguines.

2021: Activitat Trenca el Mur. Escribim tot de paraules vinculades amb el concepte de Salut Mental, en un mural de paper. Durant l’acte de La Marató, es llegeixen les paraules apuntades i, finalment, amb un grup d’infants s’estripa aquest mur damunt de l’escenari, per tal de representar la pròpia expressió “Trenquem Murs”.

Playmopalau

2020: 1a Fira de Clicks del Pla d’Urgell. PlaymoPalau

2021: 2a Fira de Clicks del Pla d’Urgell. PlaymoPalau. Les persones del Consellet ens responsabilitzem dels inflables infantils de la Fira, una activitat que entra amb l’entrada del PlaymoPalau i en poden gaudir tots els infants que la tinguin.