20N

Cada 20 de novembre es celebrada la Convenció dels Drets de l’Infant (1989).  L’any 2020, per primera vegada, El Consellet Adolescent del Palau (CPA) s’unia a col·laborar i difondre el manifest que va fer el CNIAC (Consell Nacional de la Infància i Adolescència de Catalunya) per defensar més que mai, els Drets de la Infància i Adolescència.

ADHESIÓ AL MANIFEST: MANIFEST EN DEFENSA DE DRETS (visualitza el manifest construït conjuntament amb l’Escola Arnau Berenguer, el AEiG Lo Merlet i nosaltres):

No estaríem celebrant el Dia Universal de l’Infant si l’Ajuntament del Palau d’Anglesola (@ajuntamentpalauanglesola), no haguès confiat en nosaltres. Gràcies per donar-nos la mà per a poder construir els nostres somnis.

Ens trobem en el segon any consecutiu en el que col·laborem amb el nostre dia, el Dia Universal dels Drets de la Infància i Adolescència. Durant els dos anys, hem realitzat unes xapes dissenyades per nosaltres i les hem repartit a les persones que formen part de la comunitat educativa del poble.

FOTO XAPA 1 FOTO XAPA 2

DONEM A CONÈIXER ELS NOSTRES DRETS A TRAVÉS DE DIFERENTS PLATAFORMES I AMB DIFERENTS EINES: 

  • PODCAST CONSELLET #1: 20N DIA DELS DRETS DE LA INFÀNCIA I L’ADOLESCÈNCIA!

VOLS SABER COM HAN ESTAT ELS DOS ACTES?

2021 2NA CELEBRACIÓ DEL DIA UNIVERSAL DELS DRETS DE LA INFÀNCIA I ADOLESCÈNCIA

[Consellet Adolescent del Palau d’Anglesola, 20 de novembre de 2021]

Falta explicació i vídeo

 

2020 1RA CELEBRACIÓ DEL DIA UNIVERSAL DELS DRETS DE LA INFÀNCIA I ADOLESCÈNCIA

[Consellet Adolescent del Palau d’Anglesola, 20 de novembre de 2020]

Des del Consellet Adolescent del Palau d’Anglesola vam celebrar, el 20 de novembre de 2020, el Dia Universal dels Drets de la infància i adolescència. Aquest acte va ser un acte virtual, on es van preparar diferents vídeos programats ens diferents hores, mostrant l’acció que vam fer conjuntament amb l’artista PolloChip i l’Escola Arnau Berenguer, per poder-la inaugurar aquest mateix dia.

A continuació pots veure els vídeos de l’acte:

Per donar tret de sortida a l’ACTE VIRTUAL EN DEFENSA DELS DRETS DE LA INFÀNCIA I ADOLESCÈNCIA DEL PALAU D’ANGLESOLA. FELIÇ DIA 🙂

#PRIMER VÍDEO: La zona scate (la riquesa de l’espai urbà)

#SEGON VÍDEO: US PRESENTEM EL CRISTIAN (@pollo_chip)

El Cristian no només és un jove artista, treballador, sinó que afegeix a més, la bondat i humiltat, l’empatia i uns valors morals com cal.

#TERCER VÍDEO: EL CPA DEL PALAU

Els i les joves que han creat i formen part d’aquest Consell us expliquem una mica més de nosaltres.